Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost dat startul Maratonului Internațional Chișinău: Iată cine participă

© Sputnik / Мирослав РотарьМеждународный Кишиневский Марафон
Международный Кишиневский Марафон - Sputnik Moldova
Abonare
Iubitorii de alergări vor participa astăzi la Matatonul Internațional Chișinău.

CHIȘINĂU, 30 sept — Sputnik. Zeci de mii de oameni se vor aduna astăzi în Piața Marii Adunări Naționale pentru a participa la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău".

Nicolae Juravschi - Sputnik Moldova
Moldova va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de iarnă de doar doi sportivi

La curse vor participa începători și amatori, sportivi cu experiență, campioni din țară și străinătate. De asemenea, pentru prima dată în istoria maratonului de la Chișinău vor participa și sportivii în scaune rulante, în cadrul categoriei special create — „Maraton For All".

Participanților la „Maratonul Internațional Chișinău 2018" li s-a propus să depășească una dintre cele patru distanțe la alegere: Maraton (42 km 195 m), Semimaraton (21 km 0975 m), 10 km și 5 km. În cadrul evenimentului sportiv, toată lumea va putea participa la cursa distractivă „Fun Run" de 1,5 km prin străzile centrale ale Chișinăului.

Toți participanții la „Maratonul Internațional Chișinău 2018 " vor primi pachete de start și medalii la final. La ora 16:00 va avea loc ceremonia de premiere a câștigătorilor, în funcție de categoria de vârstă și categoria Absolut, pentru toate distanțele.

Câștigătorii vor primi premii și cadouri din partea partenerilor. Fondul total de premii al „Maratonului de la Chișinău" este de 100.000 de lei. „Maratonul Internațional Chișinău" se organizează anual pe străzile centrale ale capitalei și adună peste 15.000 de participanți. Anul acesta, evenimentul promite să fie și mai grandios ca anii precedenți.

 

 

Fluxul de știri
0