Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ingeniozitatea hoților nu are limită: Ce au reușit să fure doi bărbați

© Sputnik / Miroslav RotariЛюди в городе остановка
Люди в городе остановка - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Doi bărbați din raionul Basarabeasca și Cimișlia au fost reținuți pentru că au încercat să fure anvelopele de la o mașină.

CHIȘINĂU, 30 sept — Sputnik. Doi tineri cu vârstele de 18 ani și 20 ani și un minor de 17 ani, domiciliaţi în raionul Basarabeasca şi Cimișlia au fost localizaţi şi reţinuţi de un echipaj a Batalionului de patrulare și reacționare operativă și ofiţerii de investigaţii ai IP Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce au încercat să sustragă roțile de la automobilul BMW, parcat în curtea unui bloc de locuit din str. M. Drăgan.

Femeie mirată, imagine de arhivă - Sputnik Moldova
Ultimul răcnet al progresului: Invenția care îi bagă în sperieți chiar și pe hoți

Conform informaţiilor constatate de poliţişti, indivizii nu sunt la prima abatere fiind documentați pentru infracțiuni similare. Susupecții au fost escortați în inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul audierilor ei și-au recunoscut vinovăția comunicâd că au vrut să sustragă roțile pentru a le vinde și a obține un profit.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru furt, suspecții fiind cercetați în stare de libertate. Conform legislației în vigoare, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii date riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

 

Fluxul de știri
0