Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Care este secretul organizării unui eveniment reușit

© Sputnik / OsmatescoMircea Boian
Mircea Boian - Sputnik Moldova
Abonare
Organizatorul de eveniment este liantul, intermediarul dintre clientul său și toți ceilalți furnizori. Deși angajarea unui specialist în organizare evenimente reprezintă un cost suplimentar, această persoană are mai multe relații și cunoștințe în domeniu și poate propune metode creative de a organiza un eveniment pe măsura așteptărilor.
Care este secretul organizării unui eveniment reușit

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", prezentatorul și organizatorul de evenimente publice și private,  Mircea Bass a relatat care este în opinia lui secretul organizării unui eveniment reușit.

Potrivit invitatului reușita unui eveniment depinde de organizare, stăruință, efort, dedicație și implicare.

"Nu există un eveniment scump sau ieftin, dar există o planificare bună și mai puțin bună. Unii colegi de breaslă mizează pe resursele financiare și mai puțin țin cont de doleanțele publicului", a spus prezentatorul.

Mircea Bass a relatat că fiecare prezentator și organizator își are publicul său. Prima condiție pentru organizarea eficientă a unui eveniment este onestitatea între cel care moderează evenimentul și clientul său.  

 

 

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0