Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

AIPA are un nou director - cine vine în locul lui Nicolae Ciubuc

© Facebook / Nicolae CiubucNicolae Ciubuc, directorul AIPA
Nicolae Ciubuc, directorul AIPA - Sputnik Moldova
Abonare
Noul ministru al Agriculturii Nicolae Ciubuc a anunțat cine va ocupa funcția de director al Agenției pentru Investiții și Plăți în Agricultură (AIPA).

CHIȘINĂU, 28 sept — Sputnik. Vadim Curmei a fost numit în funcția de director al AIPA. Documentul a fost semnat vineri de noul ministru al Agriculturii, Nicolae Ciubuc.

”De astăzi, la Agenția de Intervenție și Plăti pentru Agricultura atribuțiile de director vor fi îndeplinite de colegul Vadim Curmei, care până în prezent a fost adjunctul meu. Am considerat că este cel mai potrivit pentru această funcție, pentru că este responsabil și are experiență. Sunt sigur că va depune tot efortul pentru a realiza obiectivele ce stau în fața instituției, asigurând implementarea corectă a sistemului de subvenționare, precum și utilizarea transparentă a fondurilor oferite pentru dezvoltarea sectorului agroindustrial din țara noastră. Mult succes în continuare și fiți siguri stimați colegi de la AIPA că voi susține toate inițiativele frumoase, ce vor îmbunătăți viața producătorilor noștri agricoli”, a scris ministrul Ciubuc pe pagina sa de Facebook.

Din 2016 până în prezent, Vadim Curmei a deținut funcția de director adjunct al AIPA. Este absolvent al Universității Liber Internaționale din Republica Moldova, el şi-a completat studiile la Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova, deținând titlu de magistru în management public.

Fluxul de știri
0