Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă 25 de întreprinderi de stat, reorganizate - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariКабинет министров
Кабинет министров - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul vrea reorganizarea prin absorbție a 25 de întreprinderi de stat - acestea vor fi înghițite de Agenția ”Moldsilva” - detalii.

CHIȘINĂU, 27 sept — Sputnik. Agenției de stat ”Moldsilva” va absorbi cele 25 de întreprinderi de stat în care este fondator. Cancelaria de Stat a propus spre dezbateri publice un proiect de hotărâre de Guvern.

”Instituţia publică "Moldsilva" va fi succesorul de drepturi şi obligaţii al Agenției "Moldsilva", iar drepturile și obligațiile întreprinderilor de stat reorganizate trec integral la noua instituție publică”, este scris în nota informativă la proiect.

Парк Сосновка в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Societate
Moldsilva își restituie terenurile forestiere, luând în calcul privatizarea lor

Totodată, patrimoniul tuturor persoanelor juridice reorganizate urmează să fie transmis în gestiunea Instituţiei publice „Moldsilva", conform Regulamentului cu privire la modul de transmitere a bunurilor proprietate publică.

Proiectul a fost elaborat de Centrul de Implementare a Reformelor, în coordonare cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Agenția „Moldsilva".

Fluxul de știri
0