Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vor cădea sau nu capete la Regia Transport Electric: Ce s-a întâmplat în această dimineață

© Sputnik / Miroslav Rotariобрыв троллейбусных проводов
обрыв троллейбусных проводов - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mult de jumătate de oră transportul public a fost blocat în cartierul Telecentru din Capitală ,din cauza unei erori comise de un șofer de troleibuz.

CHIȘINĂU, 26 sept — Sputnik. În această dimineață, transportul public a staționat mai bine de jumătate de oră pe străzile Alexe Mateevici şi Vasile Alecsandri din cauza unui incident în urma căruia a fost avariată rețeaua de contact a Întreprinderii Municipale „Regia Transport Electric".

Троллейбус - Sputnik Moldova
Societate
Noi linii de troleibuz în Capitală: Iată pe unde vor circula

Incidentul s-a produs din cauza unei erori provocată de șoferul unui troleibuz de linie. 

Angajații Regiei Transport Electric au remediat problema, iar circulația transportului public a fost reluată. În urma acestui incident va fi inițiată o anchetă de serviciu pentru neglijența în serviciu admisă de responsabilii din cadrul Parcului de Troleibuze numărul 2.

Aceștia au lăsat un șofer de troleibuz pe o nouă linie, fără să asigure instruirea necesară a acestuia. În privința persoanelor care au admis încălcarea normelor de activitate vor fi aplicate sancțiuni. Este posibilă chiar eliberarea acestora din funcție.

Fluxul de știri
0