Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: Vezi ce i-a făcut o tânără din Telenești unui bărbat din Capitală - Foto

CC BY 2.0 / Luis Hernandez / Перед сексом
Перед сексом - Sputnik Moldova
Abonare
Pare incredibil, dar e adevărat - iată ce i-a făcut o tânără din Telenești unui bărbat, pe care l-a cunoscut într-un local din sectorul Buiucani din Capitală.

CHIȘINĂU, 26 sept — Sputnik. O tânără de 24 de ani din Telenești l-a dus de nas pe un bărbat cu care a făcut cunoștință într-un local din Capitală. Poliția afirmă că cei doi au mers la domiciliul bărbatului. Când a văzut că a rămas fără telefoanele mobile, lanțul de aur și fără bani, victima a alertat poliția.

Potrivit oamenilor legii, tânăra a furat trei telefoane mobile de model ”Samsung” și ”Xiaomi”, un lănțișor din aur și bani, cauzându-i victimei un prejudiciu de 26 de mii de lei.

Totodată, polițiștii precizează că suspecta a mai fost judecată anterior pentru infracțiuni similare.

Bunurile sustrase au fost ridicate de către polițiști și urmează a fi returnate victimei. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Ea riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0