Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Silvia Radu, îmbrăcată la învestire în hainele produse de fosta soție a lui Vlad Filat

© Sputnik / Miroslav RotariSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Noul ministrul al Sănătății, Muncii și Protecție Sociale, Silvia Radu, a depus, în această după-amiază, jurământul în noua sa funcție.

CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Noul ministrul al Sănătății, Muncii și Protecție Sociale, Silvia Radu, a fost îmbrăcată astăzi la evenimentul de depunere a jurământului în noua sa funcție într-un brand creat de fosta soție a premierului încarcerat Vladimir Filat, Sanda Diviricean. 

Costumul este de culoare gri și este creat din două piese: vestă și fustă. Setul costă puțin peste 2 mii de lei și este din colecția de toamnă — 2018.

Costumul pe care l-a îmbrăcat Silvia Radu la învestire poate fi îmbrăcat atât în oficiu, cât și la diverse ocazii și evenimente. Noul ministru și-a asortat costumul cu o broșă încrustată cu pietricele bleumarin, care a fost îmbinată armonios cu cercei de aceiași culoare. 

CC0 / Parlamentul Republicii Moldova / 385A9713Ceremonia de depunere a jurământului de învestire a noilor miniștri desemnați în Guvernul Filip
Ceremonia de depunere a jurământului de învestire a noilor miniștri desemnați în Guvernul Filip - Sputnik Moldova
Ceremonia de depunere a jurământului de învestire a noilor miniștri desemnați în Guvernul Filip

Fluxul de știri
0