Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meteorologii au extins avertizarea de vreme rea: Ce se va întâmpla în zilele următoare

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaЗаморозки
Заморозки - Sputnik Moldova
Abonare
Vremea se răcește considerabil: meteorologii au emis astăzi o nouă avertizare - temperaturile vor fi mai scăzute cu 5-6 grade.

CHIȘINĂU, 25 sept — Sputnik. Meteorologii moldoveni au extins astăzi avertizarea cod galben de vreme rea: pe lângă intensificarea vântului se așteaptă și o răcire considerabilă a vremii.

Iarnă - Sputnik Moldova
Iarnă în prima lună de toamnă: Prima ninsoare din acest an - Video

Astfel, în legătură cu afluxul maselor de aer rece din nord-vestul continentului, în intervalul 25-27 septembrie temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 5-6 grade Celsius. În orele dimineții, pe 26-27 septembrie, izolat se prevăd înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de până la —1..-2 grade Celsius, iar în raioanele de nord în aer de până la —1 un grad.

Și meteorologii români au anunțat pentru intervalul 25 — 27 septembrie temperaturi scăzute, intensificări ale vântului, brumă timpurie.

Pe parcursul zilei de marți, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul și în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55…70 km/h.

Fluxul de știri
0