Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon pleacă la Moscova. Vezi cu cine se va întâlni

© Photo : Facebook / Dodon IgorИгорь Додон встретился с послом Российской Федерации в Республике Молдова Олегом Васнецовым
Игорь Додон встретился с послом Российской Федерации в Республике Молдова Олегом Васнецовым - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul rus la Chișinău. Ce au discutat cei doi oficiali.

CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasneţov.

În cadrul dialogului au fost discutate mai multe chestiuni de pe agenda politicii interne a Republicii Moldova, dar și aspecte legate de Forumul Economic Moldo-Rus, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Chișinău.

Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Igor Dodon: Trebuie să dăm un nou impuls relațiilor economice dintre Rusia și Moldova

”Am apreciat înalt Forumul Economic Moldo-Rus, care a avut loc la Chişinău, şi am menţionat atenţia sporită faţă de acest eveniment atât în interiorul ţării, cât şi peste hotare”,  a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Cei doi oficiali au mai discutat despre detaliile întrevederii de lucru ce urmează să aibă loc, pe data de 26 septembrie, la Moscova, între preşedintele Republicii Moldova şi viceprim-ministrul Federaţiei Ruse, reprezentantul special al preşedintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relaţiilor comercial-economice cu Moldova, Dmitri Kozak.

Șeful statului l-a mai informat pe ambasadorul rus despe vizita pe care urmează să o întreprindă la Duşanbe, în zilele de 27-28 septembrie, unde va participa la şedinţa ordinară a Consiliului Șefilor de stat CSI. În cadrul summit-ului sunt preconizate mai multe întrevederi de lucru bilaterale cu unii lideri ai ţărilor CSI.

Fluxul de știri
0