Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ea este tânăra care va reprezenta Moldova la Festivalul "Single Stage"

© Sputnik / Miroslav RotariRodica Roșioru, Felicia Domentii și Olesea Chiper
Rodica Roșioru, Felicia Domentii și Olesea Chiper - Sputnik Moldova
Abonare
Recent în Republica Moldova a avut loc preselecția națională pentru Festivalul Internațional de Muzică "Single Stage", care se va desfășura în luna noiembrie, orașul Valleta, Malta.
Ea este tânăra care va reprezenta Moldova la Festivalul "Single Stage"

Potrivit profesoarei de canto Rodica Roșioru, la preselecție au participat aproximativ 30 de tineri din țară. În acest an, Republica Moldova va fi reprezentată de către talentata Felicia Domentii.

Câștigătoarea preselecției spune că a avut parte de un juriu obiectiv și concurenți puternici.

"În timpul concursului am avut doar emoții pozitive și mi-am propus să am încredere în forțele proprii. Sunt fericită că mi-a surâs norocul și sunt dornică să acumulez o nouă experiență. M-am convins că gândurile pozitive transformă visele în realitate", a menționat Felicia Domentii.

Potrivit profesoarei de canto Chiper Olesea, Festivalul Internațional de Muzică "Single Stage" este un eveniment de o importanță majoră la care participă copiii din întreaga lume. Până în prezent, la concurs s-au înscris tineri din aproximativ 14 țări.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0