Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fiica unui milionar a decedat în avion după ce a mâncat un sandwich

CC0 / Pixabay / Samueles / сэндвич
сэндвич - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fiica fondatorului companiei de jucării Wow Toys s-a simțit rău la bordul aeronavei care zbura de la Londra la Nisa, după ce a mâncat un sandwich cu semințe de susan. Se pare că adolescenta a avut o reacție alergică care ar fi costat-o viața.

CHIȘINĂU, 24 sept — Sputnik. Fiica milionarului britanic Nadim Ednan-Laperouse, Natacha, în vârstă de 15 ani, a murit la bordul avionului care zbura de la Londra către Nisa, după ce a suferit un atac alergic cauzat de un sandwich mâncat la aeroport, a anunțat duminică Daily Mail.

Înainte de a se îmbarca în avionul British Airways, fata a cumpărat un sandviș cu măsline și anghinare într-o cafenea. Deja la bordul avionului Natacha s-a simțit rău. În ciuda a două doze de substanță contra alergiei, pe care ia injectat-o tatăl său, inima adolescentei s-a oprit.

Potrivit medicilor, semințele de susan adăugate pe pâine ar fi putut provoca această reacție alergică.

Susanul este unul din cele 14 alergene pe care producătorul trebuie să le indice pe ambalajul alimentelor, în conformitate cu legile britanice. Cu toate acestea, această cerință nu se aplică unităților alimentare unde produsele alimentare sunt preparate la fața locului și vândute în aceeași zi.

Nadim Ednan-Laperouse este fondatorul companiei de jucării Wow Toys. El și-a anunțat intenția de a depune o petiție pentru a consolida regulile de etichetare a produselor care conțin alergeni.

Fluxul de știri
0