Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rusia, cel mai important partener pentru exportul de lactate

© Sputnik / OsmatescoCarolina Linte
Carolina Linte - Sputnik Moldova
Abonare
Piața Federației Ruse este principala destinație a exporturilor de lactate din Republica Moldova. Asta a declarat pentru Sputnik Moldova președinta Asociației Producătorilor și Procesatorilor de Lapte din Moldova, Carolina Linte.
Rusia, cel mai important partener pentru exportul de lactate

Prezentă la Forumul Economic Moldo-Rus, Carolina Linte a spus că astfel de evenimente sunt foarte importante pentru mediul de afaceri, mai ales că a ele participă și politicieni, care le rezolvă mai ușor problemele pe care le întâmpină.   

Carolina Linte a menționat că Republica Moldova are branduri de renume a produselor lactate, care pot fi cu ușurință găsite pe rafturile supermaketurilor din Rusia. Aceasta a mai menționat că speră ca în cadrul acestui forum să discute și problema taxelor vamale percepute de către Federația Rusă, pentru exportul produselor lactate.  

Afacerista s-a referit și la exportul de carne pe piața din Rusia. Ce a declarat la acest subiect, ascultați în fișierul audio atașat.     

Fluxul de știri
0