Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ministerul rus al Apărării a făcut publice detaliile prăbuşirii avionului Il-20 în Siria

Abonare
Reprezentantul Ministerului rus al Apărării a prezentat filmul evenimentelor care a dus la prăbuşirea avionului rusesc Il-20 în Siria.

BUCUREŞTI, 23 sept — Sputnik. Il-20 nu a reușit să ajungă într-o zonă sigură în timpul raidului israelian, pe 17 septembrie, deoarece statul israelian a furnizat Rusiei informații eronate despre locul în care urma să aibă loc lovitura, a anunțat duminică Ministerul Apărării al Rusiei.

"Un purtător de cuvânt al Israelului a declarat că țintele potențialelor atacuri israeliene au fost în nordul Siriei. Raidul avioanelor de luptă israeliene nu a fost efectuat în partea de nord a Republicii Arabe Siriene, ci în jurul Latakiei, un district occidental, în timp ce orașul Latakia se află pe coasta de vest a țării", a declarat Igor Konachenkov, purtător de cuvânt al Ministerului Apărării al Rusiei.

Tragedia a avut loc din cauza lipsei de profesionism și a neclijenței criminale de care au dat dovadă piloții aparatelor aeriene de vânătoare ale Israelului, au menționat reprezentnații Ministerului rus al Aprării. 

 

Fluxul de știri
0