Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A ars casa unei îndrăgite interprete de muzică populară - incendiu violent (VIDEO)

© Photo : dse.mdIncendiu în preajma cimitirului Sfântul Lazăr din Capitală
Incendiu în preajma cimitirului Sfântul Lazăr din Capitală - Sputnik Moldova
Abonare
Nenorocirea s-a produs în sambătă noaptea, incendiul cuprinzând casa părintească a artistei Laura Lavric din satul Costişa, judeţul Suceava, România.

BUCUREŞTI, 23 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. S-a intervenit cu şapte autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Munca a fost grea, pe lângă militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, acţionând şi lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Frătăuţii Noi, Frătăuţii Vechi şi Bilca.

În momentul în care au sosit echipajele, deja ardeau generalizat construcţiile din gospodărie, corp comun, majoritatea din lemn şi exista pericolul de propagare la două locuinţe învecinate.

Flăcările au făcut pagube însemnate. Mai precis, casa de locuit a ars pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, o magazie de lemne pe 20 de metri pătraţi, un depozit de furaje şi un adăpost de animale pe câte 30 de metri pătraţi fiecare, informează suceava-smartpress.ro.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii au reuşit să salveze cele două locuinţe învecinate, cu bunurile aferente.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului, ceasta urmând să fie determinată ulterior. 

Fluxul de știri
0