Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O premieră absolut: Show Aviatic pe Aeroportul Chișinău

Abonare
De Ziua Aviației Civile, care în Republica Moldova este marcată astăzi, 22 septembrie, la Aeroportul Chișinău a avut loc un show aviatic grandios, au fost organizate expoziții, iar sărbătoarea a culminat cu un concert susținut de artiști de estradă renumiți.

Organizatorul evenimentului este operatorul Aeroportului Internațional Chișinău, Avia Invest, care a oferit un program interesant, cu numeroase surprize.

Spectatorii au urmărit trucurile în aer executate de grupul „Baltic Bees" din Letonia și cel al Aeroclubului din România. În același timp, a fost pusă la dispoziție vizitatorilor o expoziție de aeronave ale aviației civile și tehnică aeronautică.

Sărbătoarea va culminat cu un concert grandios în cadrul căruia au evoluat formațiile „3rei Sud Est", „Zdob și Zdub", cunoscuta interpretă Anastasia Lazariuc și a alte vedete autohtone.

Pentru prima dată în Moldova, la dispoziția tuturor a fost tunelul aerodinamic, iar campionii mondiali la indoor skydiving au prezentat un spectacolul extraordinar.

© Sputnik / Miroslav RotariВ Международном аэропорту Кишинева в субботу состоялось грандиозное авиашоу, приуроченное к 73-летию с момента основания Гражданской авиации Молдовы.
В Международном аэропорту Кишинева в субботу состоялось грандиозное авиашоу, приуроченное к 73-летию с момента основания Гражданской авиации Молдовы.  - Sputnik Moldova
В Международном аэропорту Кишинева в субботу состоялось грандиозное авиашоу, приуроченное к 73-летию с момента основания Гражданской авиации Молдовы.

 

Au fost amenajate zone speciale pentru copii, cu terenuri de joacă și cu alte activități distractive pentru cei mici.

 

© Photo : пресс-служба Avia Invest Cтенд компании-администратора аэропорта Кишинева Avia Invest
Cтенд компании-администратора аэропорта Кишинева Avia Invest - Sputnik Moldova
Cтенд компании-администратора аэропорта Кишинева Avia Invest

Un amplu reportaj de la acest eveniment citiți pe ru.sputnik.md

Fluxul de știri
0