Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil pe bulevardul Dacia: Trei mașini într-o violentă coliziune – Video

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Bulevardul Dacia din Capitală este aproape impracticabil astăzi din cauza torentului mare de mașini care se îndreaptă spre Aeroportul Chișinău, unde are loc un show aviatic, dar și din cauza unui accident teribil car a avut loc acum câteva minute.

CHIŞINĂU, 22 sept — Sputnik. Potrivit internauților, accidentul a avut loc pe bulevardul Dacia, după Porțile Orașului, în apropiere de Metro 2. În accident sunt implicate un automobil de model Dacia, Toyota Prius și un Mercedes Sprinter.

© Photo : Facebook / Город без маршруток / Lisa AlisaAccident de circulație pe bd. Dacia
Возле аэропорта в Кишиневе произошла авария с участием нескольких машин - Sputnik Moldova
Accident de circulație pe bd. Dacia

Utilizatorii rețelelor de socializare spun că și până la producerea accidentului, pe cea mai importantă arteră a sectorului Botanica era un ambuteiaj imens. Acum însă circulația este complet paralizată pe ambele sensuri.

Ambuteiajul a fost creat și de faptul că sute de autovehicule s-au îndreptat spre Aeroportul Chișinău, acolo unde are loc un show aviatic dedicat Zilei Aviației Civile, care este marcată în fiecare an în data de 22 septembrie.

Fluxul de știri
0