Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ea este cea mai frumoasă gimnastă și ofițer al Armatei Române - Video/Foto

© Photo: Insatgram / Sandra IzbașaSandra Izbașa
Sandra Izbașa - Sputnik Moldova
Abonare
Sandra Izbașa, una din cele mai frumoase femei din gimnastica română și din forțele armate ale României, va juca într-un film de acțiune.

CHIȘINĂU, 20 sept — Sputnik. Fosta gimnastă, dublă campioană olimpică, românca Sandra Izbașa, de 28 de ani, își fascinează abonații de pe Instagram cu imagini foto și video incendiare.

 

 

Mai nou, Sandra a decis să-și facă o carieră în cinematografie, urmând să joace un rol într-un film polițist regizat de Iura Luncașu.

Într-o emisiune de la Pro TV, aceasta a dezvăluit unele detalii despre filmul în care urmează să apară.

"Sunt polițistă DIICOT, dar nu pot da mai multe detalii. O să fie senzație, pentru că e gândit foarte bine acest rol și îmi doresc să empatizez cu acest rol", declarase Izbaș.

Potrivit ei, antrenorii au sfătuit-o să urmeze o carieră în actorie, iar în primul său film va avea parte și de cascadorii.

"O să fie cu cascadorii, asta mi-a plăcut foarte mult. Sunt curioasă cum mă descurc, pentru că e o provocare. Mi-am dorit din tot sufletul acest proiect și mă bucur mult. Am facut actorie doar 3-4 luni. Vreau să văd cât de mult mi se potrivește rolul de actriță și cât de bine mă descurc. N-are cum să nu mi se potrivească. Și în sală de gimnastică am jucat teatru ca să pot să scap de anumite situații. Și antrenorii m-au sfătuit ca după gimnastică să mă îndrept spre actorie", a declarat Sandra Izbasa.

Rolul de femeie dură s-ar potrivi de minune fostei gimnaste luând în considerație că aceasta a avut și o carieră militară. În anul 2013, aceasta a fost înaintată la gradul de locotenent printr-un ordin al Ministerului Apărării Naționale, fiind cea mai tânăr ofițer al Armatei Române.

Fluxul de știri
0