Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Iată noua armă Kalașnikov din care a tras Vladimir Putin - Video

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a tras dintr-un nou model de armă al concernului Kalașnikov.

CHIȘINĂU, 21 sept — Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a vizitat galeria pentru lunetiști din centrul de tragere al concernului Kalașnikov din parcul Patriot și a tras dintr-o armă.

Șefului statului rus i-a fost prezentat un clip video despre deschiderea centrului și înființarea în concern a unităților de integrare, precum și despre noile principii și abordări ale companiei Kalașnikov. Specialiștii centrului de trageri i-au prezentat lui Putin două modele ale unei arme experimentale.

După inspectarea galeriei, președintele a tras de cinci ori din arma SVCh-308 asupra unei ținte aflate la o distanță de 600 de metri și a atins de trei ori ținta.

De asemenea, la expoziția Kalașnikov a fost prezentat și setul „Stena", destinat trupelor speciale ale Gărzii Naționale, mașina blindată Asteis cu un modul de luptă, automobile și motociclete electrice, snowmobile, buggy, precum și machetele dronei „Zala" și a navelor de diverse destinații, inclusiv "Kometa" de înaltă viteză.

Fluxul de știri
0