Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Consilierul președintelui: În economia țării vor ajunge sute de milioane de euro

© Sputnik / Miroslav RotariIon Perju
Ion Perju - Sputnik Moldova
Abonare
Consilierul președintelui Republicii Moldova, Ion Perju, a vorbit despre așteptările sale în urma Forumului Economic Economic Moldo-Rus.

CHIȘINĂU, 21 sept — Sputnik. În urma Forumului Economic Moldo-Rus, Chișinăul așteaptă investiții de sute de milioane în economia Moldovei din partea mediului de afaceri rus, a declarat pentru Sputnik Moldova Consilierul Președintelui Republicii Moldova în domeniul agriculturii, Ion Perju.

Perju a menționat că sunt așteptate în următoarea perioadă investiții pe termen scurt și lug, ”de sute de milioane de euro, în diverse sectoare ale economiei țării noastre. Desigur, așteptăm mai multe investiții în sectorul agro-alimentar, în sectorul viticol și vinicol”, a spus Perju.

Consilierul șefului statului a mai adăugat că, vor fi făcute mai multe declarații referitoare la perspectivele parteneriatului de afaceri dintre cele două țări.

Amintim că Forumul Economic Moldo-Rus este un eveniment de afaceri internațional, având drept scop examinarea problemelor actuale ce țin de dezvoltarea relațiilor comercial-economice dintre cele două țări. Organizatorul Forumului este Consiliul Economic Moldo-Rus. Partenerul informațional general al evenimentului este Agenția Internațională de Presă și radio Sputnik Moldova.

Forumul Economic Moldo-Rus se va desfășura în perioada 20 — 22 septembrie la Chișinău. Evenimentul se va desfășura anual, iar în 2019 acesta va avea loc la Moscova.

Fluxul de știri
0