Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova: Facebook se transformă într-un instrument al serviciilor SUA

© REUTERS / Dado RuvicA 3D plastic representation of the Facebook logo is seen in this illustration in Zenica, Bosnia and Herzegovina
A 3D plastic representation of the Facebook logo is seen in this illustration in Zenica, Bosnia and Herzegovina - Sputnik Moldova
Abonare
Facebook se transformă într-un instrument de cenzură al serviciilor secrete americane, consideră purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova.

CHIȘINĂU, 20 sept — Sputnik. Facebook se transformă, sub ochii noștri, într-un instrument al serviciilor secrete ale SUA, de epurare a spațiului informațional de conținutul indezirabil pentru Washington, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova.

Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova - Sputnik Moldova
Rusia
Zaharova: SUA nu au făcut față rolului de „Superman”

Facebook își continuă calea de înăsprire a cenzurii. Judecând după informațiile apărute, sub pretextul combaterii fake news se planifică verificarea datelor personale ale utilizatorilor, a materialelor audio și video. Reiese că orice informație, nu doar cea de pe Facebook, care aparține altor surse, poate fi blocată sau eliminată, a declarat diplomatul.

"În acest mod, produsul lui Mark Zuckerberg, care se prezenta și se recomanda drept spațiu al comunicării libere și schimbul de conținut divers, se transformă sub ochii noștri într-un instrument al serviciilor secrete americane de epurare a spațiului informațional de materialele indezirabile pentru oficialitățile de la Washington", a subliniat ea.

Fluxul de știri
0