Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Programul show-lui aviatic care va avea loc pe aeroportul Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariAir Show 2017
Air Show 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
Cu ocazia Zilei Aviației Civile, la aeroportul Chișinău va avea loc pe 22 septembrie un show aviatic grandios, vor fi organizate expoziții, iar sărbătoarea va culmina cu un concert susținut de artiști de estradă renumiți.

CHIȘINĂU, 20 sept — Sputnik. Sâmbătă, 22 septembrie, pe aeroportul din Chișinău, se va desfășura un show aviatic incendiar. Organizatorul evenimentului este operatorul Aeroportului Internațional Chișinău, Avia Invest, care promite un program interesant, cu numeroase surprize.

Spectatorii vor putea urmări trucurile în aer executate de grupul „Baltic Bees" din Letonia și cel al Aeroclubului din România. Va fi pusă la dispoziție vizitatorilor o expoziție de aeronave ale aviației civile și tehnică aeronautică. Sărbătoarea va culmina cu un concert grandios în cadrul căruia vor evolua formațiile „3rei Sud Est", „Zdob și Zdub", cunoscuta interpretă Anastasia Lazariuc și a alte vedete autohtone.

„Pentru prima dată în Moldova, la dispoziția tuturor va fi tunelul aerodinamic, iar campionii mondiali la indoor skydiving vor prezenta un spectacolul extraordinar!", a comunicat serviciul de presă al Avia Invest.

or fi amenajate zone speciale pentru copii, cu terenuri de joacă şi cu alte activităţi distractive pentru cei mici.

Show-ul aviatic din 22 septembrie va demara la ora 10.00 și se va încheia la ora 18.00. Intrarea este liberă, prin clădirea Aeroportul Vechi.

 

 

 

Fluxul de știri
0