Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Filip i-a mulțumit lui James Pettit pentru activitatea desfășurată în țara noastră

© Sputnik / Miroslav RotariПосол США в Молдавии Джеймс Петтит на военных учениях "Огненный щит 2016"
Посол США в Молдавии Джеймс Петтит на военных учениях Огненный щит 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Oficialii au făcut un schimb de opinii privind prioritățile de activitate și reformele promovate de Executiv.

CHIȘINĂU, 20 sept — Sputnik. Premierul Pavel Filip a apreciat activitatea ambasadorului SUA în Republica Moldova, James Pettit, în cadrul unei întrevederi de rămas bun care a avut loc miercuri. Prim-ministrul a subliniat că suportul Statelor Unite ale Americii, acordat în mod constant țării noastre, a fost resimțit în diverse domenii prin acțiuni și inițiative concrete.

„Vreau să vă mulțumesc pentru contribuția adusă la consolidarea dialogului moldo-american. Avem o relație de prietenie dintre statele noastre — am discutat mereu problemele existente și contez în continuare pe relații sincere", a subliniat Pavel Filip.

Igor Dodon către James Pettit: Nu pot promulga legi care nu sunt acceptate de societate>>>

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind prioritățile de activitate și reformele promovate de Executiv. La rândul său, ambasadorul James Pettit, a mulțumit pentru dialogul deschis și posibilitatea de a fi într-un contact permanent cu Executivul de la Chișinău.

Fluxul de știri
0