Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Femeile de afaceri din Moldova și cele din Rusia se vor uni într-o asociație

© Sputnik / OsmatescoAngela Scripcăraș
Angela Scripcăraș - Sputnik Moldova
Abonare
Zilele acestea, la Chișinău, se desfășoară Forumul Economic Moldo-Rus. Un eveniment mult așteptat, la care vor participa atât oameni de afaceri din țara noastră, cât și din Federația Rusă.
Femeile de afaceri din Moldova și cele din Rusia se vor uni într-o asociație

Președinta Asociației Femeilor de Afaceri din Federația Rusă, Angela Scripcăraș, a declarat, în exclusivitate pentru Sputnik Moldova, că după Forumul Economic Moldo-Rus dorește să creeze o asociație care să reunească femeile de afaceri atât din țara noastră, cât și din Federația Rusă.

„Acest forum economic este privit bine de către femeile de afaceri. Eu am o idee: ca după încheierea acestui eveniment să fondăm o asociație bilaterală a femeilor de afaceri din Federația Rusă și Republica Moldova. Dorim să contribuim nu doar la dezvoltarea relațiilor de business sau de afaceri, dar și de prietenie, de colaborare", a declarat Angela Scripcăraș.

Potrivit ei, femeile de afaceri din Rusia și cele din Republica Moldova au foarte multe lucruri în comun.

„Femeile de afaceri din Federația Rusă, dar și femeile de afaceri din Republica Moldova sunt foarte active, sunt foarte deschise la tot ce ține de colaborare, la tot ce ține de dezvoltare. Muncesc la niște proiecte de viitor care aduc și bucurie, nu doar bani în buzunar", a punctat Angela Scripcăraș.

Forumul Economic Moldovo-Rus se desfășoară la Chișinău în perioada 20-22 septembrie.

Fluxul de știri
0