Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Asta e prea de tot: Iată ce i-a făcut un bătrân de 67 de ani altuia de 60

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În Republica Moldova nu doar tinerii comit infracțiuni, ci și cei în vârstă. Culmea este că victimele bătrânilor sunt alte persoane în etate.

CHIŞINĂU, 20 sept — Sputnik. Ofițerii de investigații ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău au identificat și reținut pentru furt un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Chişinău.

Cazul a avut loc în data de 10 septembrie, în timp ce individul se afla într-un Centru Comercial din sectorul Râşcani. Moșul, profitând de neatenția unui alt bărbat, în vârstă de 60 ani, i-a furat portmoneul, în care victima avea 7 500 de lei.

Banii furați au fost restituiți victimei iar bănuitul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune pentru care legislația în vigoare prevede o amendă în mărime de până la 32 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0