Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Asta e prea de tot: Iată ce i-a făcut un bătrân de 67 de ani altuia de 60

Abonare
În Republica Moldova nu doar tinerii comit infracțiuni, ci și cei în vârstă. Culmea este că victimele bătrânilor sunt alte persoane în etate.

CHIŞINĂU, 20 sept — Sputnik. Ofițerii de investigații ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău au identificat și reținut pentru furt un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Chişinău.

Cazul a avut loc în data de 10 septembrie, în timp ce individul se afla într-un Centru Comercial din sectorul Râşcani. Moșul, profitând de neatenția unui alt bărbat, în vârstă de 60 ani, i-a furat portmoneul, în care victima avea 7 500 de lei.

Banii furați au fost restituiți victimei iar bănuitul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune pentru care legislația în vigoare prevede o amendă în mărime de până la 32 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0