Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

„Acesta e coșmarul nostru". Americanii, despre avionul de luptă rusesc Su-35

© Photo : JSC Sukhoi CompanySukhoi Su-35S
Sukhoi Su-35S - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Portalul american National Interest s-a referit la avioanele de luptă ruseşti Su-35, livrate armatei chineze, descriindu-le drept un „coșmar" pentru forțele aeriene ale SUA în regiunea Asia-Pacific.

BUCUREŞTI, 19 sept — Sputnik, Doina Crainic. Su-35 este un avion multifuncţional pentru lupte aeriene, cu care s-au dotat Forțele Armate chineze (Armata Națională de Eliberare a Poporului) astfel consolidându-și și mai puternic pondrea militară în regiune, relatează revista americană National Interest

Faptul că Su-35 ar putea purta sub aripi cea mai recentă rachetă aer-aer PL-15 a Chinei, reprezintă, de asemenea, o amenințare serioasă la adresa dominaţiei SUA în regiunea Asia-Pacific.

Sukhoi Su-35S - Sputnik Moldova
Rusia
Imagini inedite: Avionul de luptă Su-35, în zbor razant - Video

În 2015, China a semnat un contract cu Rusia pentru livrarea a 25 de avioane de luptă Su-35. Acum navele sunt în serviciul armatei chineze, adaugă publicaţia.

Su-35 este un avion de luptă multifuncțional de generaţia a patra, dezvoltat de producătorul rusesc de aeronave Suchoj și o versiune complet modernizată a platformei T-10-S.

Su-35 de generația precedentă se află, tehnic, aproape la acelaşi nivel cu versiunea actualizată, deoarece corespunde celor mai multe cerințe la care răspund avioanele de generația 5, cu excepția tehnologiilor invizibile și tehnologiei AESA (Active Electronically Scanned Array — o generație foarte avansată de radare cu baleiaj electronic activ).

Fluxul de știri
0