Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Opinie: Remanierile guvernamentale sunt inutile - ce se va întâmpla în aprilie 2019

© Sputnik / Miroslav RotariValeriu Ostalep
Valeriu Ostalep - Sputnik Moldova
Abonare
Opinie: Actuala guvernare a intrat deja în campanie electorală, iar remanierile guvernamentale nu sunt altceva decât o modalitatea de a distrage atenția alegătorilor de la unele probleme și a crea imaginea unui guvern care muncește.
Opinie: Remanierile guvernamentale sunt inutile, ce se va întâmpla în aprilie 2019

Expertul în politică externă Valeriu Ostalep a declarat pentru Sputnik Moldova că remanierile guvernamentale efectuate de premierul Pavel Filip sunt inutile, la fel cum vor fi și alte mișcări tactice ale actualei guvernări.

"Pe ultimii 100 de metri ai acestei guvernări, aceste remanieri nu au sens. Schimbarea oamenilor din fruntea ministerelor nu va schimba nimic. Promisiunile făcute de guvernare nu aduc schimbarea, este normal să facă acest lucru pentru că suntem în preajma campaniei electorale, oricare partid acum se focalizează pe lideri care să le aducă voturi", spune Valeriu Ostalep.

Valeriu Ostalep menționează că mai devreme de luna aprilie 2019 nu vor avea loc schimbări majore pentru societate, abia din aprilie apele se vor liniști, vom cunoaște cine face parte din guvernare și care sunt strategiile lor de dezvoltare a țării.

Autor: Cristina Bumbu-Dănuță

Fluxul de știri
0