Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Politicieni, dar și oameni de afaceri merg la „Școala Bunelor Maniere"

© Sputnik / Miroslav RotariDorina Arseni
Dorina Arseni - Sputnik Moldova
Abonare
De foarte multe ori, noi avem impresia că le știm pe toate, dar și că le putem face. Iar când ajungem în situații mai delicate, ne facem de rușine. Pornind de la această idee, Dorina Arseni a vrut să demonstreze că fiecare este în stare de mai mult, așa că a înființat „Școala Bunelor Maniere".
Politicieni, dar și oameni de afaceri merg la „Școala Bunelor Maniere"

La aceste cursuri vin atât copii mici, de patru ani, cât și oameni deja formați sau chiar politicieni. Dorina Arseni ne-a spus ce învață ei acolo.

"Am ocazia să fac ore individuale cu persoane extrem de influente din Republica Moldova, care, la rândul lor, sunt în discuții cu persoane extrem de influente atât din exterior, cât și din interior. Ei îmi spun cât de mult îi ajută regulile astea de bună conduită. Elementar: începând cu strânsul mâinii. Unele persoane atât de influente ne-a spus că nu știu cum se strânge mâna corect", a spus Dorina Arseni.

O altă chestie importantă este și faptul că, atunci când strângi mâna unei persoane, trebuie să o privești în ochi. De ce, aflați din fișierul audio atașat.

Autor: Vasile Dosca

Fluxul de știri
0