Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angelina Jolie și-a arătat adevărata față - toți au înmărmurit de groază: Foto

© REUTERS / Tony GentileУчастница Венецианского карнавала в маске
Участница Венецианского карнавала в маске - Sputnik Moldova
Abonare
A fost dezvăluit misterul care a durat mai bine de un an pe Instafram. Presa a aflat cine se ascunde în spatele "sosiei" iraniene a cunoscutei actrițe hollywoodiene. Veți fi șocați când veți privi fotografiile.

CHIȘINĂU, 18 sept- Sputnik. În Iran, femeile nu au prea multe posibilități ca să se afirme, însă tânăra iraniancă Sahar Tabar a reușit să facă acest lucru. Ea devenit extrem de cunoscută pe Instagram datorită machiajului său înfiorător, din cauza căruia mulți au comparat-o cu victimele anorexiei, iar alții — cu "zombi" din filmele de groază.

اسممو میبینی رو بیلبوردا…🤙💀👽

Публикация от Sahar👽Tabar (@sahartabar_offcial) 10 Фев 2018 в 7:10 PST

Utilizatorii rețelelor de socializare au observat imediat similitudinile dintre machiajul iraniencei ăi trăsăturile Angelinei Jolie — asemănarea caricaturală cu starul hollywoodian este evidentă.

میشناسن منو کل دنیا #famous #imfamous #❤️

Публикация от Sahar👽Tabar (@sahartabar_offcial) 28 Фев 2018 в 12:46 PST

Tânăra însă este machiată atât de iscusit în fotografii încât cei mai mulți au crezut că aceasta este adevărata față a Saharei Tabar, iar iranianca este una dintre "vedetele Instagramului" care suferă de anorexie din cauza tendinței de a corespunde actualelor standarde de frumusețe.

La insistența abonaților săi de pe Instagram, Sahar Tabar a cedat în cele din urmă și a postat o fotografie în care este fără machiaj, așa cum arată în realitate. Iată cum arată de fapt tânăra cunoscută drept "Angelina Jolie de Iran", fără cosmetică și fotoshop.

میشناسن منو کل دنیا Yes im angelina jolie 👻

Публикация от Sahar👽Tabar (@sahartabar_offcial) 7 Июл 2018 в 10:30 PDT

Astfel, toți s-au putut convinge că tânăra iraniancă este destul de drăguță și nu este nici pe departe excesiv de slabă.
Sahar Tabar a comentat însă că regretă puțin că misterul a fost dezvăluit. Ea a recunoscut că, înaintea de publicarea fotografiilor în chip de "Alina Jolie", acestea erau prelucrate în fotoshop.

Im so sexy and i know it 😆👅👿🤟🏻🤘🏻🇮🇷 #angelinajolie

Публикация от Sahar👽Tabar (@sahartabar_offcial) 5 Июл 2018 в 8:33 PDT

La sfârșitul anului trecut, iranianca a ajuns eroină a numeroase materiale publicate de sursele media din întreaga lume. Ea a spus în glumă că și-a făcut peste 50 de operații pentru a semăna cu Angelina Jolie, iar presa a luat de bună gluma acesteia. Ulterior, tânăra a recunoscut că a făcut o farsă și că nu s-a așteptat la un asemenea efect.

Fluxul de știri
0