Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu mai e ce-a fost odată: Vremea se schimbă brusc - iată de când

© Sputnik / Miroslav RotariPloaie
Ploaie - Sputnik Moldova
Abonare
Toamna îşi va intra în drepturi sau ne vom mai bucura de temperaturi de vară - iată care sunt estimările meteorologilor pentru zilele următoare.

CHIŞINĂU, 17 sept — Sputnik. Temperaturi în uşoară scădere la începutul acestei săptămâni. Vestea bună este că ploile vor conteni şi ne vom mai putea bucura de câteva zile însorite.

Meteorologii prognozează luni valori termice maxime de 23…25 de grade Celsius. Nocturnele vor fi şi ele în descreştere — în jur de 8…10 grade.

Аномальные морозы в Югре - Sputnik Moldova
Ne așteaptă o iarnă lungă: Meteorologii au făcut primele prognoze

Marţi mercurul din termometre va mai urca cu un grad-două, astfel că vremea va fi destul de plăcută în timpul zilei.

Şi chiar dacă am trecut deja de jumătatea primei luni de toamnă, se pare că vom mai avea parte de câteva zile cu temperaturi de vară. Astfel, de miercuri mercurul din termometre va urca constant şi va ajunge sâmbătă până la maxime de 28…29 de grade.

Duminică însă se va răci brusc, valorile termice nu vor depăşi ziua 13…15 grade Celsius, fiind egale practic cu cele nocturne. Cerul va fi acoperit şi vor cădea precipitaţii în toată ţara.

Fluxul de știri
0