Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caz inedit la frontiera de stat: O femeie a vrut să-i facă asta soțului

© Sputnik / Мирослав РотарьPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
O moldoveancă avea inteția de a-și surprinde soțul cu un „cadou de zile mari".

CHIȘINĂU, 17 sept — Sputnik. O femeie a făcut rost de un buletin de identitate românesc prin intermediul unui necunoscut contra sumei de 50 de euro.

Таможенники - Sputnik Moldova
Societate
(FOTO) O femeie care venea din Germania i-a lăsat pe vameși fără cuvinte

Ieri, pe sensul de intrare în Republica Moldova, la linia de control s-a apropiat un automobil de model BMW seria 5 înmatriculat în Franța. Atât conducătorul auto, cât și pasagera au prezentat documentele de călătorie la cererea inspectorului Poliției de Frontieră

În timpul verificărilor, în portmoneul femeii în vârstă de 33 ani a fost depistată o carte de identitate românească cu indici ușor sesizabili de falsificare. Audiată, moldoveanca a comunicat că este vorba despre un cadou ce voia să-l ofere soțului la împlinirea vârstei de 34 ani.

Vamă - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: Vezi ce au depistat vameșii de la Vama Leușeni printre bagajele neînsoțite

Femeia a ajuns în posesia buletinului contrafăcut contra sumei de 50 de euro, prin intermediul unui străin aflat la Paris. Ulterior, tânăra a primit un mesaj cu coordonatele locului special amenajat unde era ascuns actul cu pricina.

Pe cazul dat a fost întocmit proces-verbal de constatare și audiere, cartea de identitate fiind transmisă spre efectuarea expertizei.

Soților, originari din orașul Sângera, le-a fost autorizată trecerea frontierei, însă femeia riscă o amendă în mărime de până la 32500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 150 și până la 200 de ore sau închisoare de până la doi ani.

Fluxul de știri
0