Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Durere fără margini: Soarta unui moldovean într-o pușcărie din Italia

© Sputnik / Валерий Титиевский / Accesați arhiva multimediaCadavru la o morgă
Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Abonare
Medicii penitenciarului spun că acesta ar fi avut un atac de cord, martorii spun însă că victima avea multe vânătăi și era plină de sânge.

CHIŞINĂU, 17 sept — Sputnik. Un bărbat de 38 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a murit într-o închisoare din orașul Terni, Italia. Presa din peninsulă scrie că moldoveanul ar fi murit în urma tratamentului de care a avut parte în pușcărie.

Cockpit - Sputnik Moldova
Societate
Dublă tragedie în familia bărbatului mort pe aerodromul din Horești: Ce s-a întâmplat

Potrivit unei publicații italiene, un prieten de-al moldoveanului mort susține că atunci când a luat cadavrul, acesta avea burta umflată cât o minge și era plin de vânătăi și sânge.

Presa italiană mai mas scris că potrivit aceluiași prieten al moldoveanului mort în celulă, conaționalul nostru avea dureri abdominale deja de vreo jumătate de ani. Medicii din penitenciarul italian i-au prescris pastile, care i-au înrăutățit starea de sănătate.

Totuși, administrația penitenciarului a spus că cel mort ar fi suferit un atac de cord, după ce rudele au cerut explicații.

Prietenul victimei a mai spus că aceasta se plângea des de condițiile din închisoarea italiană, unde, spunea el, ar fi avut un tratament mai rău decât în Africa.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Moldoveanul a fost condamnat anul trecut la un an şi opt luni de închisoare pentru furt.

Fluxul de știri
0