Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Povestea "Dragostea din tei" continuă: Iată ce piesă a lansat Dan Bălan

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaМузыкальный телеканал MUSICBOX вручил премии
Музыкальный телеканал MUSICBOX вручил премии - Sputnik Moldova
Abonare
Interpretul din Republica Moldova Dan Bălan a lansat astăzi piesa "Numa numa 2". Noua producție muzicală este o continuare a piese "Dragostea din tei".

CHIȘINĂU, 17 sept — Sputnik, D. C. Interpretul moldovean Dan Bălan continuă povestea „Dragostea din tei" de unul singur. Acesta a lansat recent piesa „Numa numa 2". Videoclipul a fost filmat în Africa, iar protagoniștii sunt copiii de culoare care se distrează pe ritmurile melodiei. Producția muzicală a reușit să adune în doar câteva minute peste 3 000 de vizualizări. 

Piesa "Dragostea din tei" a avut un succes răsunător atât pe piața muzicală din țara noastră, cât și pe cea internațională.
Este unul dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale care s-a situat pe primul loc în topurile din peste 30 de țări.

Dan Bălan este interpret, compozitor și producător. Este primul și singurul compozitor din Republica Moldova care a fost nominalizat la premiul Grammy, cel mai important și prestigios premiu din industria muzicală mondială.

În primăvara acestui an, Dan Bălan a lansat piesa „Allegro Ventigo", care în numai cinci luni a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube si încă mai poate fi auzită și astăzi la cele mai importante posturi de radio și televiziune muzicale din țară.

Fluxul de știri
0