Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Bombă artizanală, în Timișoara: Conținut bizar - Video

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O ciudățenie, dar și un pericol - Poliția din România a reacționat prompt, SRI s-a deplasat la fața locului - s-a recurs la măsuri radicale pentru a evita riscurile.

BUCUREȘTI, 17 sept — Sputnik, Evan Răutu. Incident rar și nedorit în România — un colet suspect a fost raportat la 112, iar poliția a intervenit de urgență. Coletul se afla în zona Gării de Nord din Timișoara, iar din cauza pericolului, poliţiştii au fost nevoiți să blocheze aseară circulaţia pe două artere ale municipiului de pe Bega — bulevardul Dragalina şi bulevardul Republicii.

Poliţiştii au deviat transportul în comun, dar au și creat un perimetru în jurul coletului, îndepărtând oamenii.

Din informațiile presei, coletul s-ar fi aflat lângă un coș de gunoi, la fel ca în cazul tentativei prevenite de SRI în Harghita, soldată cu arestarea și condamnarea a două persoane.

Echipa de pirotehniști sosită la fața locului a făcut verificări și a decis că pericolul trebuie eliminat printr-o detonare de la distanță.

După detonare s-au găsit în colet obiecte ciudate — "o baterie, un ceas mecanic şi mai multe fire", scrie "Opinia Timișoarei".

Echipe mixte din care fac parte și specialiști ai SRI efectuează cercetări. 

Fluxul de știri
0