Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Moldova sunt așteptate schimbări majore: Procesul a pornit deja

© Sputnik / Evgheni PanasencoПравительство Рекспублики Молдова
Правительство Рекспублики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
În cel mai apropiat timp, în cadrul Guvernului sunt așteptate importante schimbări de cadre.

CHIȘINĂU, 15 sept — Sputnik. Despre iminența unor importante schimbări de cadre în cadrul actualului Guvern a vorbit liderul Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc.

Plahotniuc a subliniat că la Consiliului Politic Național al PD a fost luată decizia de a schimba radical strategia partidului de guvernământ. Potrivit acestuia. formațiunea intenționează să realizeze un șir de schimbări în cadrul Guvernului pentru a face mai eficientă munca în binele populației Moldovei.

"Sunt domenii în care trebuie să muncim mai mult. Pentru a corespunde așteptărilor cetățenilor trebuie să aducem oameni noi și în structurile guvernamentale", a menționat liderul PD.

A fost stabilit și termenul în care urmează să fie realizate schimbările în componența echipei guvernamentale. Plahotniuc a menționat că a discutat deja această chestiune cu prim-ministrul Pavel Filip, astfel că pe 18 septembrie, în cadrul ședinței săptămânale a formațiunii politice, va fi luată o decizie finală.

Fluxul de știri
0