Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Eliberarea provinciei Idlib din Siria ar putea duce la încheierea războiului - Opinie

© Sputnik / OsmatescoПавел Мидриган
Павел Мидриган - Sputnik Moldova
Abonare
Eliberarea provinciei Idlib din Siria de grupările teroriste este ultima șansă ca această țară să scape de război. De această părere este politologul Pavel Midrigan. Afirmația a fost făcută în cadrul emisiunii „Kilometrul 0", de la Sputnik Moldova.
Eliberarea provinciei Idlib din Siria ar putea duce la încheierea războiului - Opinie

Pavel Midrigan a spus că este foarte important ca Siria să-și recâștige suveranitatea pentru că în această provincie au rămas ultimele focare de terorism din această țară.

„Prin curzii care sunt în această provincie, americanii își promovează linia lor. Și dacă va fi eliberată această provincie (n.red. Idlib), Bashar Al-Assad revine în forță. Își recapătă suveranitatea pe întreg teritoriul Siriei, iar atunci am spune că este o victorie nu numai pentru regimul guvernamental de la Damasc, dar și pentru Federația Rusă", a afirmat Pavel Midrigan.

Politologul mai afirmă că Federația Rusă a dat dovadă de implicare și poate să facă ordine în Siria. Continuarea o ascultați în fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0