Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mesajul lui Matteo Salvini, transmis cu prilejul Congresului Mondial al Familiilor - Video

© AP Photo / Antonio CalanniLeader of The League party Matteo Salvini talks during an electoral rally in Milan, Italy, Friday, March 2, 2018
Leader of The League party Matteo Salvini talks during an electoral rally in Milan, Italy, Friday, March 2, 2018 - Sputnik Moldova
Abonare
Matteo Salvini, viceprim-ministru şi ministrul de Interne al Italiei, a transmis astăzi un mesaj de susţinere în cadrul Congresului Mondial al Familiilor, ediţia a XII-a, eveniment care se desfăşoară la Chişinău în perioada 14-16 septembrie.

CHIȘINĂU, 14 sept — Sputnik. În cadrul Congresului Mondial al Familiilor, ediţia a XII-a, eveniment care se desfăşoară la Chişinău între 14 şi 16 septembrie, au vorbit mai multe personalităţi şi, de asemenea, a fost citit un mesaj din partea lui Matteo Salvini, viceprim-ministru şi ministrul de Interne al Italiei, liderul formațiunii "Liga".

Всемирный конгресс семей - Sputnik Moldova
Societate
Anunț important făcut de Igor Dodon la Congresul Mondial al Familiilor - Video

Acesta a subliniat importanţa apărării familiei naturale şi şi-a exprimat susţinerea şi aprecierea faţă de evenimentul de la Chișinău. 

”Cu ocazia celui de-al XII-lea Congres Mondial al Familiilor, mă bucur să-mi exprim urările mele de bine către voi toţi şi să vă felicit pentru activitatea importantă pe care o desfășurați în apărarea familiei naturale ca celulă de bază a societății în care credem. Într-o vreme în care asistăm la atacuri distructive și iraționale la adresa valorilor fondatoare ale culturilor noastre, eforturile pe care le depuneţi pentru protejarea familiei naturale ca element vital pentru supraviețuirea și dezvoltarea omenirii sunt extrem de necesare şi demne de apreciere", se precizează în mesajul transmis de Matteo Salvini, citit de la tribună de președintele Congresului Mondial al Familiilor, Brian Brown.

Congresul Mondial al Familiilor 2018 se desfăşoară în incinta Palatului Republicii Moldova, sub egida președintelui Igor Dodon. La eveniment participă peste 2000 de persoane, invitați din zeci de state, politicieni de rang înalt, reprezentanți ai confesiunilor religioase din toată lumea, experți, reprezentanți ai societății civile, precum şi ai mediului academic.

© Sputnik / OsmatescoBrian Brown citește mesajul transmis de viceprim-ministrul Italiei Matteo Salvini
Brian Brown citește mesajul transmis de viceprim-ministrul Italiei Matteo Salvini - Sputnik Moldova
Brian Brown citește mesajul transmis de viceprim-ministrul Italiei Matteo Salvini

Fluxul de știri
0