Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Întâlnirea lui Putin, Erdogan și Rouhani ar putea duce la încheierea războiului din Siria

© Sputnik / OsmatescoPavel Midrigan
Pavel Midrigan - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, al Turciei, Recep Tayyip Erdogan, și cel al Iranului, Hassan Rouhani, au avut o întrevedere la sfârșitul săptămânii trecute. Cei trei șefi de stat au discutat situația din Siria.
Întâlnirea lui Putin, Erdogan și Rohani ar putea duce la încheierea războiului din Siria

Decanul Facultății de Relații Internaționale a Universității de Studii Politice și Economice Europene „Constantin Stere, Pavel Midrigan, este de părere că deciziile luate după această întrevedere ar putea duce la încheierea războiului din Siria.

„Această întrevedere nu este privită cu ochi buni în primul rând de către Statele Unite ale Americii. SUA au vrut mereu să fie câștigători și să împartă. Așa este în toată istoria lor, iar ei s-au obișnuit să împartă bucata care le revine învingătorilor", a spus Pavel Midrigan.

Politologul mai consideră că războiul din Siria este pe cale de a fi soluționat. Prin ce mod, aflați din fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0