Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump laudă parada militară din Phenian și pe Kim Jong-un

© AP Photo / Alex BrandonDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Donald Trump a lăudat parada de la Phenian, dedicată celor 70 de ani de la crearea Republicii Populare Democrate Coreene.

CHIȘINĂU, 11 sept — Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, a comentat parada militară din Phenian, care a avut loc duminică, cu ocazia celor 70 de ani de la proclamarea Republicii Populare Democrate Coreene.

Summitul Putin - Trump - Sputnik Moldova
Trump consideră întâlnirea cu Putin ca fiind una dintre cele mai bune în viața lui

Coreea de Nord nu a organizat parada la Phenian, aniversând 70 de ani de la înființare fără a prezenta rachetele nucleare. Subiectul a fost pacea și dezvotarea economică, a scris Trump în Twitter.

În același timp el a citat postul de televiziune Fox News, care făcând trimitere la niște experți americani a anunțat că un astfel de pas reprezintă o demonstrare lui Trump a angajamentul Coreei de Nord față de denuclearizare.

"Mulțumesc Kim (Jong-un). Vom demonstra împreună că toți nu au dreptate! Nu există nimic mai bun decât dialogul între două persoane care se respectă reciproc! (Situația) este mult mai bună decât cea dinaintea preluării funcției de către mine", a scris președintele.

Fluxul de știri
0