Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Studentul de la Medicină Veterinară care a hoinărit prin Europa pe două roți

© Sputnik / OsmatescoVladislav Pusnei
Vladislav Pusnei - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 11 mii de km în 66 de zile, 16 țări vizitate cu 250 de euro în buzunar. Așa arată în cifre călătoria lui Vladislav Pusnei, moldoveanul care a descoperit Europa pe bicicletă.
Studentul de la Medicină Veterinară care a hoinărit prin Europa pe două roți

Cu rucsacul în spate, cortul, sacul de dormit, dar şi cu o bicicletă nouă, tânărul moldovean a ales să-şi petreacă vacanţa de vară într-un mod mai interesant.

Mai multe detalii a oferit Vladislav Pusnei în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", moderată de Tatiana Cebotari și Vasile Dosca.

Vladislav povestește că a cărat după el un rucsac de 40 de kilograme în care avea strictul necesar pentru o călătorie pe două roti. El mai spune că a întâlnit, în cele 66 de zile cât a hoinărit cu bicicleta prin Europa, oameni cu suflet mare care i-au oferit de mâncare și unii chiar i-au plătit hotelul unde acesta să poată dormi.

Vladislav Pusnei mai sune cu haz că unii prieteni îi zic că e nebun, însă tânărul menționează că această aventură e o nebunie frumoasă și este nevoie de curaj. O aventură similară Vladislav a avut-o și anul trecut, iar impresiile din vacanța pe două roți au fost contemplate într-o carte, lucru care speră tânărul să-l facă și de această dată, iar în primăvara lui 2019 să scoată de sub tipar o nouă carte.

Menționăm că Vladislav Pusnei este student la Medicină Veterinară.

Fluxul de știri
0