Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Studentul de la Medicină Veterinară care a hoinărit prin Europa pe două roți

© Sputnik / OsmatescoVladislav Pusnei
Vladislav Pusnei - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Peste 11 mii de km în 66 de zile, 16 țări vizitate cu 250 de euro în buzunar. Așa arată în cifre călătoria lui Vladislav Pusnei, moldoveanul care a descoperit Europa pe bicicletă.
Studentul de la Medicină Veterinară care a hoinărit prin Europa pe două roți

Cu rucsacul în spate, cortul, sacul de dormit, dar şi cu o bicicletă nouă, tânărul moldovean a ales să-şi petreacă vacanţa de vară într-un mod mai interesant.

Mai multe detalii a oferit Vladislav Pusnei în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", moderată de Tatiana Cebotari și Vasile Dosca.

Vladislav povestește că a cărat după el un rucsac de 40 de kilograme în care avea strictul necesar pentru o călătorie pe două roti. El mai spune că a întâlnit, în cele 66 de zile cât a hoinărit cu bicicleta prin Europa, oameni cu suflet mare care i-au oferit de mâncare și unii chiar i-au plătit hotelul unde acesta să poată dormi.

Vladislav Pusnei mai sune cu haz că unii prieteni îi zic că e nebun, însă tânărul menționează că această aventură e o nebunie frumoasă și este nevoie de curaj. O aventură similară Vladislav a avut-o și anul trecut, iar impresiile din vacanța pe două roți au fost contemplate într-o carte, lucru care speră tânărul să-l facă și de această dată, iar în primăvara lui 2019 să scoată de sub tipar o nouă carte.

Menționăm că Vladislav Pusnei este student la Medicină Veterinară.

Fluxul de știri
0