Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Kendâș: În meciul cu Moldova sperăm doar la victorie

© Sputnik / OsmatescoПолузащитник сборной Белоруссии и тираспольского "Шерифа" Юрий Кендыш
Полузащитник сборной Белоруссии и тираспольского Шерифа Юрий Кендыш - Sputnik Moldova
Abonare
Jucătorul echipei tiraspolene „Șerif” și al selecționatei Belarusului a declarat că belarușii își doresc să învingă în meciul cu Moldova în Liga Națiunilor.

CHIȘINĂU, 10 sept — Sputnik. Mijlocașul echipei „Șerif" și al selecționatei Belarusului, Iuri Kendâș, a declarat că formația sa îți stimează adversarul, însă va juca pentru a obține victoria în confruntarea cu Moldova, în grupa a doua a ligii „D", Liga Națiunilor.

„Este corect să afirmi că în teren nu există prieteni. Jocul în același club cu fotbaliștii moldoveni nu îmi aduce nici un avantaj suplimentar. În general, noi sperăm doar la victorie și vom juca pentru a învinge. Echipa națională a Moldovei este destul de puternică. Respectăm concurentul, însă pentru noi este important rezultatul, sperăm să răzbim mai departe", a declarat Kendâș, luni, la conferința de presă din ajunul meciului de la Chișinău.

Meciul dintre echipele naționale ale Moldovei și Belarusului se va disputa pe 11 septembrie pe stadionul „Zimbru" din capitală. În confruntarea de debut în Liga Națiunilor, la Luxembourg, selecționata Moldovei a pierdut cu 0:4, iar echipa belarusă a câștigat cu 5:0 meciul cu San Marino.

Ce pronosticuri fac speciliștii pentru meciul Moldova-Belarus?>>>

Până în prezent, selecționatele Moldovei și Belarusului s-au confruntat de șapte ori. De trei ori meciurile s-au încheiat cu victoria Belarusului, de două ori cu egalitate și o dată cu victoria Moldovei.

Fluxul de știri
0