Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii despre accidentul în care a fost rănit Igor Dodon: ce a făcut un bodyguard – video

© Photo : AutoblogКортеж президента Игоря Додона попал в ДТП
Кортеж президента Игоря Додона попал в ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării a fost astăzi la spital, unde i-a vizitat pe ofițerii Serviciul de Paza și Protecție de Stat care au avut de suferit și ei în accidentul cu implicarea cortegiului prezidențial.

CHIȘINĂU, 11 sept – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers astăzi la spital, unde i-a vizitat pe ofițerii Serviciul de Paza și Protecție de Stat (SPPS), care au fost răniți în accidentul de duminică, 9 septembrie, cu implicarea cortegiului prezidențial. 

Într-una dintre mașinile din coloana prezidențială se afla și Igor Dodon cu fiul său Bogdan și mama sa. În timpul vizitei sale la spital, șeful statului a declarat că unul dintre angajații SPPS l-a apărat pe fiul său, acoperindu-l cu propriul corp. 

”Unul dintre ei l-a protejat cu corpul său pe feciorul meu”, a declarat șeful statului. 

Președintele le-a mulțumit ofițerilor SPPS pentru sacrificiu și profesionalism.

”Important e sa ieșim mai înțelepți, mai pregătiți și mai puternici cu duhul din asemenea situații. Să demonstrăm curaj și perseverență în ceea ce avem de făcut în continuare”, a menționat președintele.

Igor Dodon a anunțat că va rămâne în continuare sub supravegherea medicilor. Șeful statului a revenit astăzi la agenda de lucru.

Fluxul de știri
0