Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sobianin, lider în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Moscovei

© Sputnik / Денис Гришкин / Accesați arhiva multimediaМэр Москвы С. Собянин принял участие в открытии здания миграционного центра
Мэр Москвы С. Собянин принял участие в открытии здания миграционного центра - Sputnik Moldova
Abonare
Actualul primar al orașului Moscova își va păstra mandatul, cel puțin asta arată rezultatele alegerilor care au avut loc ieri după examinarea a 99 la sută din procesele-verbale.

CHIȘINĂU, 10 sept — Sputnik. Serghei Sobianin a acumulat 70,02 la sută din sufragii pentru funcția de primar al Moscovei după ce autoritățile electorale au examinat 99 la sută din procesele electorale, anunță comisia electorală municipală din capitala rusă, care este citată de RIA Novosti.

Moscou - Sputnik Moldova
Moscova, al doilea cel mai fotografiat oraș din lume - FOTO

În 2013, Sobianin a acumulat 51,37 la sută din voturile locuitorilor capitalei Rusiei.

Pe locul doi s-a plasat fostul deputat al Dumei de Stat Vadim Kumin, candidatul Partidului Comuniștilor din Federația Rusă, cu 11,44 la sută din voturi.

Pe locul trei s-a plasat șeful administrației regiunii municipale Tagankoie Ilia Sviridov, cu 7,06 la sută din sufragii.

Autoritățile electorale au precizat că prezența la urme la alegerile primarului orașului Moscova a fost anul acesta de 30,89 la sută.

Fluxul de știri
0