Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Important: Ce s-a întâmplat cu șoferul care a lovit coloana prezidențială

© Photo : Facebook / Ungheni-Chisinau /Chisinau-Ungheni / Cristina OlișevschiКортеж президента Игоря Додона попал в ДТП
Кортеж президента Игоря Додона попал в ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
După ce duminică coloana oficială a președintelui țării a fost implicată într-un accident rutier pe șoseaua Strășeni - Călărași, în această dimineață, Poliția a dat detalii și despre șoferul care a provocat accidentul.
Кортеж президента Игоря Додона попал в ДТП - Sputnik Moldova
Politică
Imagini șocante: Momentul impactului dintre camion și mașina președintelui Dodon

CHIȘINĂU, 10 sept — Sputnik. Inspectoratul General al Poliției precizează că "accidentul s-a produs după ce un camion de model „Mercedes", condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială. Automobilul de model „Mercedes", ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat, a derapat de pe asfalt și s-a răsturnat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport „VW Touareg" care face parte din coloana oficială, derapând de pe șosea pe acostament".

Poliția precizează că după accident, "președintele țării, Igor Dodon, și doi membri ai familiei sale au fost transportați la spital. De asemenea, la spital a ajuns și șoferul camionului, care s-ar face vinovat de producerea accidentului. Viața niciuneia din persoanele rănite în accident nu este în pericol".

Fostul consilier al președintelui Republicii Moldova Ion Ceban a dat detalii despre starea de sănătate a șefului statului și celor doi membri ai familiei sale care se aflau în coloana de mașini a lui.

"Domnul președinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecințele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că, de fapt, au fost înregistrate un șir de traumatisme, atât la dumnealui, la coloana vertebrală, cât și la copilul său și mama sa, care a suportat deja o primă intervenție chirurgicală", a scris Ion Ceban pe Facebook.

Precizăm că în acest caz autoritățile au inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale.

Fluxul de știri
0