Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Culmea nesimțirii: Vezi ce au făcut doi tineri din Capitală - Video

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri din Capitală riscă amenzi de zeci de mii de lei după ce au săvârșit fapta lor rușinoasă.

CHIȘINĂU, 10 sept — Sputnik. Polițiștii din sectorul Râșcani al Capitalei i-au identificat și reținut pe doi tineri care au furat mai multe biciclete lăsate fără supraveghere în curțile caselor de locuit. Bănuiţii sustrăgeau bicicletele lăsate de proprietari fără supraveghere în scările blocurilor de locuit, ziua cât și pe timp de noapte. Momentul sustragerii bicicletelor a fost surprins de camerele de supraveghere.

Potrivit oamenilor legii, este vorba de un minor de 17 ani și un tânăr de 19 ani, ambii originari din Chişinău, care au mai fost cercetați pentru comiterea unor fapte similare.

În cadrul audierilor, tinerii și-au recunoscut vinovăția. Aceştia ar fi furat cel puţin nouă biciclete, pe care ulterior le-ar fi vândut unor necunoscuţi la preţ de nimic. Prețul real al bicicletelor fiind de la 3 500 de lei până la 18 mii de lei.

Polițiștii încearcă să-i identifice pe cei care au cumpărat bicicletele furate, pentru a fi reîntoarse proprietarilor. Două biciclete au fost deja identificate. Suspecții sunt cercetați în stare de libertate pentru furt. Ei riscă o amendă de la 32 la 67 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0