Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cooperația de consum din Moldova marchează 150 de ani

© Sputnik / Alexandr KryazhevПокупательница у прилавка с фруктами в гипермаркете "Лента" в Новосибирске
Покупательница у прилавка с фруктами в гипермаркете Лента в Новосибирске - Sputnik Moldova
Abonare
Prezentă în toate zonele ţării, cu o istorie de 150 de ani, cooperaţia de consum rămâne un factor important al vieţii social-economice din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Uniunea Centrală a Cooperativelor de Consum din Republica Moldova (Moldcoop) marchează 150 de ani de la fondare. 

Evenimentul va fi celebrat în cadrul unei reuniuni, care va avea loc la Palatul Republicii din Chișinău, pe data de 12 septembrie, la ora 11.00. La ceremonie sunt așteptate delegații din Federația Rusă, Ucraina, Belarus, România și alte state. 

Cooperația de Consum din Republica Moldova reprezintă un important element în sistemul economic din țară, cu un profund caracter social și cu o mare diversitate de  activități. 

Sistemul cooperației de consum din Republica Moldova îşi are începuturile în anul 1868. Prezentă în toate zonele ţării, cu o istorie de 150 de ani, cooperaţia de consum rămâne un factor important al vieţii social-economice din Republica Moldova. 


Fluxul de știri
0