Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ce au convenit Putin și Erdogan după summitul de la Teheran

© Sputnik / Сергей Гунеев / Trecere la banca de fotografiiВизит президента РФ В. Путина в Турцию
Визит президента РФ В. Путина в Турцию - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Vladimir Putin și Recept Tayyip Erdogan au convenit asupra continuării discuțiilor după summitul de la Teheran.

CHIȘINĂU, 9 sept — Sputnik. Președinții Federației Ruse și Turciei, Vladimir Putin și Recept Tayyip Erdogan, au convenit să continue dialogul și după încheierea summitul de la Teheran, a declarat pentru RIA Novosti purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Anterior, într-o discuție cu jurnaliștii, Erdogan a declarat că ar putea avea o întrevedere cu Putin după vizita în Germania, planificată pentru 27-28 septembrie.

”Președinții au convenit asupra continuării discuțiilor”, a spus Peskov fiind întrebat despre o eventuală întrevedere dintre cei lideri.

Merkel a susținut, pentru prima oară, acțiunile Rusiei în Siria>>>

Vineri, la Teheran au avut loc negocieri trilaterale a liderilor Rusiei, Turciei și Iranului. Principalele subiecte ale discuțiilor au vizat situația din provincial siriană Idlib și procesul de reglementare a crizei din republica arabă.

Fluxul de știri
0