Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nimeni nu s-a așteptat la asta: Vezi ce le-a făcut unor copii un bărbat de la Poșta Veche

© Sputnik / Фред Гринберг / Accesați arhiva multimediaПанорама нового района Рышкановка в Кишиневе. Молдавская ССР.
Панорама нового района Рышкановка в Кишиневе. Молдавская ССР. - Sputnik Moldova
Abonare
Iată ce le-a făcut unor copii un bărbat din sectorul Râșcani al Capitalei - nimeni nu s-a așteptat la așa ceva.

CHIȘINĂU, 9 sept — Sputnik, C. S. Mare bucurie pe capul unor copii din sectorul Râșcani al Capitalei. Când s-au trezit în această dimineață, copiilor de pe strada Iazului, de la Poșta Vehce, nu le venea să creadă ochilor că în sfârșit vor avea și ei un mic loc de joacă.

Ca orice lucru bun, acest eveniment a început cu o rugăciune de binecuvântare, săvârșită de părintele Eugen. Preotul le-a vorbit creștinilor despre pilda din Evanghelia de astăzi, în care aflăm despre cea mai mare poruncă pe care ne-a dat-o Mântuitorul nostru Iisus Hristos: iubește-ți aproapele cap e tine însuți.

După sfințire, copii au primit în dar dulciuri și s-au veselit împreună cu cel mai haios clovn.

Pare incredibil, însă acest loc de joacă nu a fost făcut nici din banii Consiliului Municipal Chișinău și nici de vreun politician dornic de a câștiga imagine politică, e fapta unui bărbat adevărat din Capitală, pe nume Gheorghe, care pur și simplu și-a pus ca scop să-i bucure pe copiii de pe strada Iazului.

Fluxul de știri
0