Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lebedinschi, despre accidentul rutier cu implicarea cortegiului prezidențial - detalii

© Sputnik / Мирослав РотарьЛебедински Максим
Лебедински Максим - Sputnik Moldova
Abonare
Consilierul președintelui Igor Dodon a oferit detalii privind accidentul în care a fost implicat cortegiul prezidențial.

CHIȘINĂU, 9 sept — Sputnik. Presa din Moldova a scris despre implicarea coloanei oficiale a președintelui Igor Dodon într-un accident rutier care, care s-a produs în dimineața acestei zile, pe șoseaua Chișinău — Călărași.

Potrivit consilierului Maxim Lebedinschi, președintele Igor Dodon nu a avut de suferit și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Președintele Igor DODON se simte bine, de intervenția medicilor nu a avut nevoie”, a scris Lebedinschi pe pagina lui de Facebook.

El a mai precizat că un autoturism, care a încălcat regulamentul circulației rutiere, s-a ciocnit în unul dintre automobilele din cortegiul prezidențial.

Totodată, Lebedinschi a precizat că mai multe detalii privind circumstanțele producerii accidentului vor fi comunicate ulterior.

Fluxul de știri
0