Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Cutremur de suprafață în România, resimțit în Republica Moldova

© AFP 2024 / Sam Yeh A staff member of the Seismology Center points to a chart showing the earthquake activity detected by the central Weather Bureau in Taipei on April 20, 2015
A staff member of the Seismology Center points to a chart showing the earthquake activity detected by the central Weather Bureau in Taipei on April 20, 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Un cutremur de pământ s-a produs astăzi în zona seismică Vrancea, România. Acesta a fost resimțit și în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 8 sept — Sputnik. Un seism cu magnitudine de 3,7 grade pe scara Richter a avut loc sâmbătă în România. Potrivit datelor oficiale, seismul s-a produs la ora 13:56, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de doar 30 de kilometri, anunță INFP.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești (7km), Panciu (11km), Mărășești (13km), Focșani (13km), Adjud (30km)

© Photo : INF - Captură EcranCutremur de pământ în regiunea Vrancea - 8 septembrie 2018
Cutremur de pământ în regiunea Vrancea - 8 septembrie 2018 - Sputnik Moldova
Cutremur de pământ în regiunea Vrancea - 8 septembrie 2018

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 pe Richter.

Anul trecut, în România, cel mai mare seism a fost înregistrat pe 8 februarie, în județul Buzău și a avut o magnitudine de 5 pe Richter.

Fluxul de știri
0